24. april 2015

Nyhedsbrev april 2015

Kære dsaf’ere,

Foråret er på alle måder over os, hvilket ud over lette solskoldninger også betyder, at den 22. ECO snart starter – nemlig den 6. maj i Prag (http://eco2015.easo.org/). Bestyrelsen håber, at mange dsaf’ere har mulighed for at deltage og bidrage til kongressens videnskabelige program.

Vi kan nu endelig sige, at vi har revitaliseret vores hjemmeside, så jeg håber, at I alle vil gå ind på vores nye platform: www.dsaf.dk og bruge den aktivt. Selskabets mailadresse er den samme: dsaf@dsaf.dk, og vi vil i bestyrelsen endnu en gang opfordre alle aktive dsaf’ere til at kontakte os, hvis I har nyheder, som kunne være af interesse (intet er for småt).

Med en ny hjemmeside mener vi i bestyrelsen også, at selskabet trænger til et nyt logo, så vi vil opfordre alle selskabets medlemmer til at spidse farveblyanterne og indsende forslag til dsaf@dsaf.dk – deadline er 1. juni og vinderen honoreres med et gratis årsmøde (overnatning, middag, hele pivtøjet).

Vi vil afholde et sensommermøde den torsdag den 27/8 eller under overskriften “Fedmebehandling 2015 – maveknap eller medicin”. Hold øje med hjemmesiden eller din indbakke, for der kommer et program inden længe. Og husk, at dsaf holder årsmøde den 23.-24. oktober i Odense denne gang under titlen “Fedmens Paradokser”.

Inden jeg slutter, vil jeg huske alle på, at abstract submission til Obesity Week i Los Angeles (http://obesityweek.com/), 2.-7. november, er åben.

Mange forårshilsner

Jens

Formand i dsaf